sefrserwe
 
СПРЕЙ ЗА ДЖАНТИ, 400 ml
Прави джантите, хромираните повърхности и отливките устойчиви на атмосферни влияния, луга, корозия. Придава метален блясък на джантите. Прилепва към метал, дърво, нова и старо-нанесена боя, устойчив на протриване и издраскване, притежава якост. Джантите и другите сребристи части добиват по-дълготрайна защита от нащърбяване, пропукване от камъчета, луга и др. Отличното му леене позволява да се предпазят дори и труднодостъпни повърхности и свръзки.

ЦИНКОВ СПРЕЙ, 400 ml
Бързозасъхващ, предпазва от корозия, с отличен дълготраен ефект при метали. Засъхналият филм съдържа повече от 90% цинк и цинкови съединения. Прилепва към почти всички метали, образува гладък и проникващ филм. Може да се използва за заваряване на малки места и е устойчив на нагряване 300°С. Отгоре може да се лакира.
за поправка на повреден цинков слой;
за покриване на места, където е пробивано с дрелка, рязано и заварявано;
като проводим междинен слой при заварки;
като основно покритие за инсталации, подложени на външни влияния и вода.

ЧЕРВЕНА АНТИКОРОЗИОННА ОСНОВА, 400 ml
Спира корозията на желязосъдържащи метали, служи като многофункционален прилепител за лакове и може да се прилага върху ръжда, която е дълбоко проникнала. Образува гладък и неабразивен предпазен слой. Устойчив на корозия и високи температури (за кратко до 140°С). Устойчив на вода, луга, бензин и повечето силни химикали. Не съдържа олово, киселина и не е токсичен.
 
Copyright ® 2006 Design by Mercho & Талибов