sefrserwe
 
ZWALUW AQUA-SILICONE - 4.54

ОПИСАНИЕ
Zwaluw Aqua-Silicone е безопасен, високомодулен еднокомпонентен силиконов изолатор, за изработване на аквариуми, които ще се пълнят с обикновена или морска вода.
След нанасянето силиконът се втвърдява като взаимодейства с атмосферната влага и образува здрава гумена изолация.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Използва се за лепило/изолатор при изцяло стъклени конструкции, като аквариуми и терариуми; между стъклените фасадни панели на сгради.

Продуктът има отлично прилепване към стъкло без полагане на основа. След пълно изсъхване е абсолютно безвреден за рибата.
За подбиране на дебелината на страничните стъкла и дъното на резервоар за риба се отнасяйте към DIN 32622. Дебелината на фугата между страничните стъкла и страничните стъкла и дъното, се препоръчва да бъде от 1 до 2 мм. Вътрешните ъгли трябва да бъдат завършени като триъгълна фуга от 3 до 5 мм в зависимост от нивото на водата.
Силиконът трябва да е напълно втвърден (време за втвърдяване – 1 седмица) преди съдът да бъде транспортиран или напълнен с вода.
След втвърдяване на силикона, изплакнете аквариума няколко пъти с вода преди да започнете да го използвате.

ОГРАНИЧЕНИЯ
Не се препоръчва да се използва за направа на аквариуми, по-големи от 1000 литра и/или по-високи от 60 см. Не се боядисва.
Трабва да се слепва стъкло към стъкло, тъй като фугата може да съдържа малки въздушни мехурчета, които остават забележими след втвърдявне.

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТТА И ДОВЪРШИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ
За да има добро прилепване стъклото трябва да е идеално чисто.
Довършителните работи се извършват с 1%-ов неутрален сапунен разтвор.

ЦВЯТ
Прозрачен

ОПАКОВКА
Флакони по 280 мл, алуминиеви тубички по 80 мл
 
Copyright ® 2006 Design by Mercho & Талибов