sefrserwe
 
ZWALUW Polyurethane Sealant-50 FC - 4.21

Описание
Висококачествено, здраво еднокомпонентно лепило/изолатор. След нанасяне продуктът реагира с атмосферната влага и образува здрава гума.

Приложение
- за лепене на панели, периферни первази, подпрозоречни прагове и прагове в строителството;
- свързващи фуги в сгради;
- във вагоностроенето и за свързване на метални части;
- за лепене и изолация в корабната индустрия.

Продуктът може да се използва без основа за лепене на стъклени части, гланцирани повърхности, порцелан, алуминий, стомана, неръждаема стомана, пластмаса, като полиестер и много твърди PVC, боядисано дърво, бетон и зидария. За порести повърхности, като бетон, препоръчваме да се използва основа.

Ограничения
Да не се прилага върху полиетиленови, полипропиленови, тефлонови и битумни повърхности, както и под вода и в разширяващи се фуги. Не се боядисва с алкидни бои. Не го използвайте върху боядисано дърво или върху влажен материал, тъй като могат да се образуват мехурчета.

Подготовка на повърхността и довършителни работи
Повърхността трябва да е чиста, суха и твърда. Ако е необходимо, използвайте основа.
Препоръчва се преди използването на продукта да се направят тестове за прилепване. Заглаждането на фугите се извършва с 1% сапунена вода (от неутрален сапун).
Като лепило – нанасянето е тип “вентилатор” (кръгово спираловидно) на вертикални ленти с 30 см разстояние между тях. Препоръчва се използване на двустранно-залепваща се лента (3 мм дебела) през първите 24 часа за постигне на добро залепване и за осигуряване на правилната дебелина на нанасяния пласт.

Налични цветове
Бял, черен.

Опаковка
Флакони по 310 мл и опаковки в алуминиево фолио по 600 мл.
 
Copyright ® 2006 Design by Mercho & Талибов